Onko korjausrakentaminen uudisrakentamista haastavampaa?

Oletko koskaan miettinyt, että onko korjausrakentaminen esimerkiksi omakotitaloon kannattavaa? Tuleeko korjausrakentaminen liian kalliiksi ja minkälaista hyötyä siitä “loppupeleissä on?” . Otetaan myös selville siitä, milloin korjausrakentaminen on ajankohtaista. Tervetuloa mukaan kiehtovaan aiheeseen!

Korjausrakentamisesta saa tietoa myös netin vertaistukifoorumeista ja joillakin henkilöillä saattaa olla ystäviä, joiden taloa on korjausrakennettu. Ajatusten ja kokemusten vaihto ennen “remonttia” voi olla tärkeää!

Ei muuta kuin vain netti auki ja askeleet suoraan MResell verkkokauppaan! Suositussa mresell nettikaupassa löytyy valikoimaa joka lähtöön! Kiinnostaisiko sinua Apple asiantuntijoiden taidolla huoltamat iPhone -puhelimet-, iPad -tabletit-, iMac -tietokoneet-, Mac Mini-, Mac Pro-, MacBook-, MacBook Air-, MacBook Pro- älylaitteet tai tyylikäs Watch älykello? Tilaaminen verkossa on helppoa, jonka lisäksi säästät jopa noin 70 % uusiin tuotteisiin verrattuna.

MResell laitteet toimitetaan maksutta suoraan antamaasi osoitteeseen, ja

tiesitkö, että suosittuun mResell verkkokauppaan voit myös myydä omat käytetyt Apple -laitteesi, saat ylimääräistä rahaa vaikka korjausrakentamisen kassaan. Autat myös ympäristöä kestävään kehitykseen pääsemiseksi, joten tutustu lisää mResell verkkokaupan sivustolla. Mikä parasta, kaikilla tuotteilla on 12 kuukauden takuu ja 14 vrk:n palautusoikeus, joten ei muuta kuin tutustumaan!

Korjausrakentaminen tarkoittaa saneerausta

Korjausrakentaminen tarkoittaa kaikkea sellaista toimintaa, joka ylläpitää ja parantaa jo olemassa olevan kiinteistön tai kiinteistön osien kuntoa. Korjausrakentamisen ajankohtaisuus on lähellä silloin, kun talo- tai rakennetekniikka on niin sanotusti vanhaa, eli tullut rakennuksen teknisen käyttöikänsä päähän.

Rakennusteollisuus on ollut mukana asuinrakennusten korjaustarpeisiin liittyvässä tutkimuksessa. Tutkimuksessa paljastui, että

  • 70 % korjausrakentamisesta suoritetaan kiinteistön vanhenemisen, vaurioitumisen tai kulumisen vuoksi
  • 23 % korjausrakentamisesta on kiinteistön kunnossapitoa tai vuosikorjausta, jonka avulla ennaltaehkäistään tai poistetaan jo kiinteistössä olemassa olevia vaurioita
  • 7 % korjausrakentamisesta tarkoittaa sellaisia kiinteistöön tulleita vahinkoja, jotka ovat syntyneet esimerkiksi kosteusvaurioiden vuoksi
  • Korjausrakentamiseen, eli korjaussuunnitelmaan työpiirustuksineen tarvitaan viranomaisen, eli kunnan rakennusvalvonnan antama lupa. Tiesithän, että korjausrakentaminen kannattaa aina suorittaa alan ammattilaisen tekemänä, sillä hän huomioi kaikki tarvittavat säädökset ja määräykset.
  • Uutta taloa rakennettaessa kannattaa myös miettiä minkälaisesta rakennusmateriaalista talonsa valmistaa, jos haluaa siitä kestävän. Oikeilla valinnoilla voi vuosien kuluessa välttää tehokkaasti myös runsasta korjausrakentamisen tarvetta.