Näin tuunaat pakettiauton rakennustarpeisiin

Omistatko pakettiauton, joka sattuu seisomaan turhaan autotallissa tai talon pihassa, ja haluaisit saada auton hyötykäyttöön? Pakettiauto on kätevä lisäapu esimerkiksi rakennusalan yrittäjälle, joka joutuu työkeikkojen vuoksi kulkemaan jopa pitkiäkin matkoja eri kotitalouksien välillä ja kuljettamaan työkaluja mukanaan. Tällöin tyhjänä seisovan pakettiauton voi tuunata myös rakennustarvikkeiden kuljettamista varten. Tällainen käytännön ratkaisu voi yhtä hyvin toimia myös rakennushommia harrastelevalle.

Tyhjän pakettiauton tuunaaminen rakennustarvikkeita varten

Yksi tehokkaimmista keinoista tuunata tyhjä pakettiauto rakennustarvikkeiden kuljetusta ja muita rakennusprojekteja varten on asentaa pakettiauton takaosaan erilaisia hyllyjä, joita voidaan käyttää niin pienempien kuin suurempien rakennustarvikkeiden kuljettamiseen. Work Systemin kätevä verkkokauppa tarjoaa laadukkaat hyllyt pakettiautoon auton koosta ja käyttötarkoituksesta riippumatta.

Laadukkaat hyllyt ovat avainasemassa, kun mietitään tyhjänä seisovan pakettiauton varustamista rakennustarvikkeiden kuljettamista varten, sillä hyllyjen tulee kestää painoa ja toimia samalla turvallisena kuljetuspaikkana liikkuvassa autossa. Esimerkiksi äkkijarrutuksen tapauksessa työkalujen ei tulisi tippua pois paikoiltaan.

Hyllyjen lisäksi pakettiauton takatilaan on mahdollista asentaa kompakteja laatikoita, joiden avulla esimerkiksi pienemmät työkalut, naulat, ruuvit ja muut helposti muiden tavaroiden sekaan hukkuvat työvälineet pysyvät hyvässä tallessa. Laatikoiden avulla pakettiauton takatilaan jää myös enemmän liikkumatilaa.

Tilaamalla hyllyt, laatikot ja muut rakennustarvikkeiden kuljetukseen tarvittavat lisävarusteet Work Systemin kautta voit myös suunnitella ja personoida tilaamasi tuotteet käyttötarkoituksen, työn toimenkuvan ja pakettiauton mallin mukaan. Jos haluat mieluummin tilata verkkokaupasta valmiiksi suunnitellut ja mitoitetut mallit, sekin onnistuu, sillä Work Systemin valikoimasta löytyy runsaasti myös vakiomallisia ratkaisuja eri merkkisille ajoneuvoille.

Hyllyjen ja laatikostojen lisäksi verkkokaupasta on mahdollista tilata myös ramppeja ja nostimia, jos pakettiautolla on tarkoitus kuljettaa hieman suurempia tai painavampia rakennustarvikkeita. Kun kaikki tarvittava on mahdollista tilata samalla kerralla, aikaa jää huomattavasti enemmän muihin asioihin, kuten uusien hyllyjen asennukseen!