Rörfokus auttaa laittamaan perinnekodin kylpyhuoneen ja putkiston kuntoon

Perinnekodin kylpyhuone ja putkisto voivat tuottaa aivan erityistä päänvaivaa, sillä vain harva perinnerakentamisesta kiinnostuneista rakennuttajista on valmis elämään talossa, jossa on ulko-puucee tai -sauna. Kun perinnekotiin rakennetaan mukava nykyaikainen kylpyhuone, joudutaan väistämättä tekemään kompromisseja. Yksi mahdollisuus on sijoittaa pesutilat vaikkapa erilliseen siipeen tai ulkorakennukseen, jolloin kodin päärakennuksessa on mahdollista säilyttää sen alkuperäinen tunnelma. Toinen mahdollisuus on pyrkiä rakennuttamaan kotiin kylpyhuone, jonka tunnelma ei ole liian moderni. Molemmat mahdollisuudet vaativat tarkkaa suunnittelua, ja Rörfokusin laajat ja monipuoliset valikoimat voivat tarjota inspiraatiota jo projektin suunnitteluvaiheessa.

Kylpyhuonekalusteet perinteiseen kotiin

Kun etsit kylpyhuonekalusteita perinteiseen kotiin, kannattaa katsastaa Rörfokus -verkkokauppa! Se tarjoaa laajan valikoiman erityylisiä kylpyhuoneen kalusteita. Ellet halua, että nykyaikaiset kylpytilat vievät perinnekodissasi liikaa huomiota pilaten täten kodin perinteisen tunnelman, voit harkita esimerkiksi kokoontaitettavan kylpyammeen hankkimista. Tällöin amme on näppärä taittaa tarvittaessa kokoon ja siirtää syrjään kylpyhetken päätyttyä. Jos haluat vaalia kotisi perinteistä tunnelmaa erityisen huolella, muttet silti ole valmis täysin tinkimään nykyajan mukavuuksista, kannattaa harkita modernien pesutilojen rakennuttamista esimerkiksi erilliseen ulkorakennukseen. Tällöin kylpyhuone voi olla jopa erittäin moderni ilman, että se häiritsee kodin sisätilojen visuaalista ilmettä.

Huolehdi kodin putkista

Vanhassa kodissa putkisto voi aiheuttaa erityistä huolta. Kodin putkista kannattaakin muistaa pitää erityistä huolta! Jos kotisi on kovin vanha, on sen putkisto voitu asentaa taloon jossakin talon elämänkaaren vaiheessa. Monista vanhoista taloista voi löytyä melkoisen yllättäviäkin putkistoratkaisuja, koska ennen vanhaan ei ollut samanlaisia rakentamista sääteleviä säädöksiä kuin nykyisin. Onneksi Rörfokusilta löytyy suuri valikoima laadukkaita putkituotteita, jotka on näppärä tilata suoraan netistä! Putkista huolehtiminen on tärkeää, sillä hyvä putkisto auttaa ehkäisemään kosteus- ja homevaurioiden syntyä. Nämä molemmat voivat pahimmillaan pilata koko kodin ja aiheuttaa sen asukkaille vakavia terveyteen liittyviä ongelmia, joten ennaltaehkäisy on tärkeää.

Liity perinnerakentamisen yhteisöön

Ellet ole vielä liittynyt perinnerakentamisen yhteisöön, kannattaa liittyä nyt heti. Jos perinnerakentaminen on lähellä sydäntäsi ja haluaisit vaihtaa siihen liittyviä ajatuksia muiden perinnerakentamiseen hurahtaneiden harrastajien tai alan ammattilaisten kanssa, ovat erilaiset foorumit hyvä keino verkostoitua. Erilaisia foorumeita löytyy esimerkiksi Facebookista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jokaisella perinnerakentajalla on oma tapansa lähestyä aihetta ja toteuttaa omia perinnerakentamiseen liittyviä unelmiaan. Toisten postauksiin kannattaakin suhtautua tältä pohjalta rakentavassa hengessä. Mielipiteet esimerkiksi siitä, millainen kylpyhuone sopii perinnetaloon, vaihtelevat varmasti näissäkin piireissä. Eriävistä näkökulmista on kuitenkin mahdollista saada rakentavaa inspiraatiota oman näkemyksen luomisen pohjaksi.