Kigurumi-asut piristävät talkooporukan bileitä

Ennen vanhaan oli tapana pystyttää talo talkooporukan avulla. Nykyisin talkoiden järjestäminen on alkanut olla katoavaa kansanperinnettä. Kiireisiä ystäviä ja tuttavia voi olla vaikea saada innostumaan oman talon rakennustalkoista – eivätkä läheskään kaikki edes kehtaa pyytää apua, vaikka talkootyöllä talon rakennuskustannuksia olisi mahdollista saada madallettua huomattavasti. Entäpä jos lupaisit talkooporukalle kunnon bileet pitkän työrupeaman päätteeksi? Voisiko tästä olla apua porukan innostamisessa ja houkuttelemisessa paikalle? Viettäkää vaikkapa rennot ja ikimuistoiset pyjamabileet hauskoissa kigurumi-asuissa koko talkooporukan kesken!

Mistä kigurumi-asut?

Löydät hauskat Kigurumi asut talkooporukalle Partykingiltä! Näissä asuissa on mukava rentoutua ja viettää hauska ilta yhdessä talkooporukan kanssa. Rentoutukaa vaikkapa saunaillan merkeissä. Saunaan mennessä saa heittää likaiset ja hikiset talkoovaatteet suoraan pyykkikoriin ja rentouttavan saunaillan jälkeen saa pukeutua saunapuhtaana mukavaan kigurumi-asuun vaikkapa hyvän ruuan ja jännittävän leffan äärelle – tietysti hyvässä seurassa! Tällainen rentouttava asu on myös mukava kiitoslahja rakennusprojektisi talkoisiin osallistuneille.

Entä hinta?

Rakennusprojektisi on luultavasti tullut kalliiksi ja vaikka haluaisitkin kiittää talkooporukkaasi oikein kunnolla, saatat samalla myös laskeskella kuumeisesti, mitä kunnon bileet tälle porukalle oikein kustantavat. Erityisesti kigurumi-asujen hinnat saattavat mietityttää. Aikuisten kigurumi-asut maksavat Party Kingillä noin 50 euroa. Lasten asuja löytyy hieman edullisemmin. Hinta on kuitenkin pieni talkoolaisten panoksesta projektiisi! Sitä paitsi nämä asut ovat upean monikäyttöisiä, sillä niitä voi käyttää kotona olo- ja uniasuina tai nopeina naamiaisasuina, jos kutsu käy naamiaisbileisiin, joihin pitäisi jostakin keksiä nopeasti kiva asu. Näissä asuissa voi hyvin esiintyä myös vaikkapa lapsen synttäreiden söpönä maskottina. Kun asiaa ajattelee tältä kantilta, tuntuu hinta entistäkin pienemmältä.

Muita vinkkejä

Hauskojen kigurumi-asujen lisäksi kannattaa talkooporukan bileisiin varata ainakin hyvää ruokaa ja riittävästi juomaa! Mahdolliset allergiat kannattaa selvittää etukäteen, jotta ikäviltä yllätyksiltä ja pettymyksiltä vältytään. Toinen hyvä vaihtoehto on rentouttava saunailta, jonne voi varata ylimääräistä, rentouttavaa hemmottelua, kuten hierojan, joka saa kipeät lihakset rentoutumaan ja rankka urakka unohtuu pian. Myös mukava leffa voi olla hyvää ohjelmaa rentouttavaan talkooporukan yhteiseen iltaan. Kylkeen voi varata pientä naposteltavaa ja hyvässä seurassa ilta sujuu mukavasti leffan äärellä. Mukava yhteinen tekeminen innostaa talkooporukkaa auttamaan sinua seuraavassakin projektissasi. Ehkäpä seuraavaksi on aika tapetoida uuden kodin seinät tuomaan kotiin tunnelmaa tai ehkäpä seuraava projekti ovat pihatyöt? Tällöin on jälleen aika kutsua tuttu porukka koolle, kääriä hihat ja ryhtyä hommiin!